Удосконалення методів управління персоналом підприємства
Ключові слова:
методи, управління, персонал, удосконалення, система, аналіз, оцінка, плануванняАнотація
У кваліфікаційній (бакалаврській) роботі досліджено систему управління персоналом підприємства на прикладі ресторану Cherry Lake. Визначено, що для оцінки ефективності системи управління персоналом доцільно використовувати методи: оцінки за діловими якостями, оцінки за результатами діяльності та систему тестів і опитувань, які дозволяють більше дізнатися про мотивацію співробітників. Встановлено, що до напрямів підвищення ефективності методів управління персоналом ресторану «Cherry Lake» необхідно віднести: підвищення кваліфікації, оптимізацію систему навчання, посилення системи мотивації та стимулювання персоналу, планування кар'єри, впровадження автоматизованої системи управління персоналом, створення мотивуючої корпоративної культури.
##submission.downloads##
Опубліковано
2025-10-02
Номер
Розділ
Спеціальність 073 Менеджмент